Reducera mörka ringar under dina ögon

En anledning till varför många inte trivs med sitt utseende är för att de tycker att de ser trötta ut. Men som tur är så är det något du kan åtgärda på egen hand med hjälp av smink och skönhetsprodukter.

Hudvård för ögonen

Till att börja med behöver du ha en bra ögonkräm. Ögonvårdsprodukter är speciellt framtagna för den tunna och känsliga huden som finns runt ögonen. Förutom att det finns ögonkrämer finns det även serum och masker för ögonen. Ögonvård kan ha olika egenskaper och det finns produkter som motverkar mörka ringar. Beställ på nätet för att få hem bra hudvård för dina ögon.

Sminka bort ringarna

Förutom att ögonvård kan vara effektiv mot mörka partier så är smink ännu mer effektivt. Du kan applicera smink så snart som hudvården har sjunkit in i huden. För att dölja mörka ringar ska du använda en bra concealer. Det finns flera olika concealers att välja bland. Du kan till exempel välja en concealer som går i din hudton. Men du kan även välja att använda concealer med färg vilket neutraliserar den mörka tonen. Färgen rosa-orange neutraliserar blått och gult neutraliserar lila. När du applicerat concealern kan du använda löspuder för att få det att sitta ordentligt.