Träna hemma med egna redskap

Det är helt underbart att kunna träna hemma med egna redskap. Med egna hantlar så kan du träna upp styrka, smidighet och kondition. Beroende på dina ambitioner, så kan du börja smått om du är otränad. Lär dig hur du ska utföra rörelserna. Om du redan är erfaren så kör hårt.

Hantlar och redskap

Vanliga redskap är hopprep, träningsband som ger motstånd och hantlar. Det kan du använda oavsett om du bor i lägenhet eller villa. Här finns en bra shop online att fynda i, för lite besparingar. Hantlar finns i många olika tyngder, och är något av en smaksak. Det finns många prenumerationer för träningsklasser med redskap som du kan ta hemifrån.

En sund vana att bygga upp

Det sägs att det tar 60 dagar att bygga upp en ny vana, så avvakta inte med att börja. För inspiration kan du sätta upp några inspirationsbilder på din vägg eller i en folder på din dator för vad du önskar uppnå. Är det en platt mage till sommaren eller andra tillfällen då du vill imponera med din styrka?

Motivation

Det finn personliga tränare online, om du önskar en extra knuff. Du kan då få uppgifter att utföra mellan uppföljningsträffarna. Om du har frågor om dina redskap så kan du passa på att ta dem med.