Med ett stort intresse för hockey

För dig med ett stort intresse för hockey så spelar det inte så stor roll att vi går mot sommaren. Du tränar på ungefär som vanligt dock så kanske det inte blir lika mycket skridskoåkning framöver. Vintern är ju den stora hockeysäsongen men för den som spelar hockey bör hålla igång och träna året om. Inlines hockey kan vara en trevlig träning för dig som spelar hockey.

Det brukar benämnas med barmarksträning då man inte är på is och tränar. Under sommaren så är fokus på denna typen av träning. Det gäller att hålla igång så man har den kondition som krävs när man väl kan snöra på sig sina skridskor och tar på sig sin hockeyutrustning för att ge sig ut på isen.Det kan vara väldigt fysiskt påfrestande att spela en hockeymatch. Så att träna kondition är viktigt året om och kanske än viktigare på sommaren. Regelbundna fyspass antingen ensam eller tillsammans med laget är något som ska genomföras under barmarkssäsongen.

Det kan dock vara en fördel att handla hockeyprylar just nu då priserna kan vara nedsatta. Du kanske ska passa på och köpa hockeyhjälm till ett lägre pris. Framåt vintern så kan priserna se annorlunda ut. Se till att köpa en hjälm som passar dig perfekt och inte kännas för stor. Din gamla hjälm som kanske har varit med ett tag och fått sig en del skador och sprickor är bara att kasta då den inte skyddar ditt huvud som den ska. Ny hjälm är ett måste inför kommande hockeysäsong och då kan det passa bra att köpa den redan nu.