Hur ser ditt sportintresse ut?

Alla har vi olika intressen för sport. Hur ser ditt sportintresse ut? Du kanske är den som gillar flera sporter och ser på det som bjuds på när det sänds något på TV. Det finns de som tar ut semesterdagar då det är OS för att se allt som sänds under tiden OS pågår.

Om du har ett stort intresse för hockey så kan du läsa en tidigare artikel vi skrivit i ämnet hockey på denna sajt. Ja, det finns ju mängder med andra intressanta artiklar så klart men vi vill gärna slå ett slag för våra egna artiklar också. Sport är något som engagerar de flesta av oss. Vissa har som sagt intresse för flera olika sporter medans andra kanske fokuserar på just hockey.

Vad är det då som gör att vi intresserar så oss för just olika sporter. Enligt C More’s sportbarometer så är hälften av Sveriges befolkning intresserad av att se på sport. Hockey och SHL men också Fotboll och Allsvenskan är det som toppar och har mest tittare men också friidrott och skidåkning är det som intresserar en stor skara av oss medborgare. Så klart så har vi våra favoriter som vi följer och hejar på.