Med basket som stort intresse

Det må inte vara den största sporten i Sverige men vi har ett par duktiga lag som kämpar om serievinter varje år. Basketligan spelas för både dam och herrar, på damsidan så finns idag tolv lag som kämpar på basketplaner runt om i Sverige. på herrsidan så är det nio lag som regelbundet spelar sina matcher.

Tittar vi över till USA så är det något helt annat med basket. NBA som är den största basketligan så spelas det i två olika delar. Eastern Conference så har vi 17 lag och i Northwest Conference så finns det lika många lag. Om man håller på något av dessa lag så kan du hitta deras matchtröjor och andra supporterprylar hos Supportersplace. Självklart så vill man visa vilket lag som man hejar på.

Får du möjlighet så ska du naturligtvis åka över för att uppleva NBA på plats. Tänk dig att se dina favoriter på plats i en gigantisk arena fullsmockat med folk. Det går inte att beskriva hur du kommer att uppleva detta. Men det vara bland dina topp fem saker som du fått uppleva. Se till att packa med dina supporterprylar så de ser vilket lag som står dig närmast ditt hjärta. Du kommer garanterat att bli väl mottagen av fansen och de andra supportrarna.